تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

تغذیه مناسب نقش مهمی در کنترل یا پیشگیری از بیماری‌های واگیر نظیر کووید-۱۹، سل و ... دارد. با پیروی از یک الگوی صحیح غذایی که همه نیازهای تغذیه‌ای فرد را تامین کند، می‌توان از شدت بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن‌ها در دوران نقاهت بیماری جلوگیری کرد. در این اینفوگرافیک که به نقل از داده‌های وزارت بهداشت تهیه شده، به چند مورد برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت کرونا اشاره شده است.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸۷ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۲۵۳ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۴۹ هزار و ۳۱۷ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
درحالی نزدیک به یک و نیم سال است مرزهای ایران به روی گردشگران خارجی بسته شده که معاون گردشگری اعلام کرد در سه‌ماهه نخست امسال، ۲۷ هزار گردشگر به انگیزه درمان به ایران سفر کرده‌اند.